Verwijder nu je Ouderdomsvlek. Uitstekende informatie.

Pigment wordt aangemaakt ter beschutting als je in de zon zit. Prettige bijeenkomst is dat je dientengevolge ook nog eens aangenaam bruin word.

 

 

pigmentvlekken creme ervaringenpigmentvlekken gezicht verwijderen

 

 

Wat zijn ouderdomsvlekken?

 

 

Pigment welke ook wel melanine wordt genoemd is een kleurstof. Pigment zit overal, in de kleur van je haren, in je huid, ja zelfs de kleur van je ogen bestaat uit melanine. Pigment geeft veiligheid aan je huid tegen UV-straling.

 

 

Op het moment datZodra je een teveel aan zonlicht of UV straling krijgt gaat je pigment zich verhogen tot getinte vlekken op je huid. Deze vlekken noemen we ouderdomsvlekken.

 

 

Ouderdomsvlekjes

 

 

Op middelbare leeftijd vaak voorkomend zijn de ouderdoms vlekken, bruine vlekjes op de huid.

 

 

Deze pigmentvlekjes vormen zich vooral op plaatsen waarmee je veel in de zon komt, zoals je handruggen en je gezicht. Zonnevlekken of levervlekken zijn ook ouderdomsvlekken.

 

 

Ouderdomsvlekken zijn nagenoeg altijd goedaardig, therapie gebeurt vooral omdat men het niet mooi vindt. Bijwijlen wordt een ouderdomsvlek kwaadaardig (huidkanker), in dat geval is verzorging noodzakelijk.

 

 

Het onderscheid is dat de vlek niet meer effen van kleur is maar een grillige pigmentering heeft. Het ziet er heel anders uit. Ga naar de huisdokter als een vlekje verandert van grootte of kleur of wanneer het klachten geeft.meer info

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Verwijder nu je Ouderdomsvlek. Uitstekende informatie.”

Leave a Reply

Gravatar